2013. szeptember 18., szerda

nem. semmi szükség rá, se neked, se nekem, hogy állandó vendéged legyen a lelkiismeret-furdalás. nem félj, lesz még alkalom bőven, hogy amire vágysz, nem lehet a tiéd. ilyen kapcsolatra amúgy sem vagyok vevő. szerintem hagyjuk békén egymást ilyen téren. mindketten jól járunk.

5 megjegyzés:

  1. a lelkiismeret-furdalás az a mai világban annyira szerintem kikopott. Itt már inkább lelkiismeret-fulladás van jelen, többek között a köreimben ezt látom kibontakozni, teljes mértékben. Egy öregedő és fuldokló társadalomban élünk, ahol mindenki párt keres, vagy csak, a célját, de mindenki céltalan vagy egoista. Bocsánat a hosszú véleménykifejtésért kedves Dóri.

    VálaszTörlés
  2. sziia, Tomi (remélem, nem lőttem mellé a megszólítással) :) dehogy, semmi gond, sőt, örülök is neki, hogy megosztod velem a véleményed. mindkét oldalon van igazság. egyrészt, a kapcsolat, mint olyan, státusszimbólummá vált; ha nincs záros határidőn belül, furcsán néznek rád, ha van, irigyelnek, ha több is van, csélcsap leszel. s a másik: a lelkiismeret-furdalás még létezik, csak nem mindenki tapasztalja meg. van, aki saját magának ad feloldozást, másnak egy megbízható ember megnyugtató véleménye szükséges, s megint mások belegubóznak a szégyenérzetbe.

    VálaszTörlés
  3. pontosan. (: Na ezt is kitárgyaltuk :D örülök :)

    VálaszTörlés